Pemilik Perniagaan, Usahawan, Penggemar Mobile Apps & Pencari Peluang Pendapatan Pasif : AMB Drop & Drag Mobile App Builder Toolkit adalah program bagaimana nak bina mobile apps untuk mereka yang ingin menjana pendapatan melalui Mobile Apps tanpa memerlukan pengetahuan dalam bidang pengaturcaraan komputer.

AMARAN!

Ini BUKAN kursus, ini JALAN PINTAS (SHORTCUTS)

Sekiranya anda mencari kursus selama 15 jam, atau buku setebal 321 halaman, atau bengkel yang lebih mementingkan teori… Maka ini bukan untuk anda …

Toolkit Mobile Apps Tanpa Kod AMB adalah Jalan Pintas Anda Untuk Membina Mobile Apps tanpa Pengetahuan Kod.

Sekiranya anda tidak mahu menghabiskan semua masa lapang anda untuk belajar IT & programming; gunakanlah, Toolkit Mobile Apps Tanpa Kod AMB ini untuk membina & merancang mobile apps terbaik anda sendiri dalam masa yang singkat.

7 Masalah Mengapa Kebanyakan Pemilik Perniagaan, Pengusaha, Penggemar Mobile Apps & Pencari Peluang Pendapatan Pasif Berjuang untuk Membangunkan & Menyiapkan Mobile Apps Sendiri

Anda tahu kenapa? 🤔 Kerana 7 sebab:

1

Anda ingin membina sebuah mobile app atau beberapa mobile apps anda sendiri tetapi ... anda bukan pakar IT!

“Programnya sangat menarik. Bagi saya melakukan aplikasi dengan cara ini jauh lebih baik daripada programming. Sebelum ini sangat sukar untuk menyelesaikan satu aplikasi, tetapi kini cara membina aplikasi ini lebih pantas”

~ Mohamud

“Mudah difahami & dipelajari! Hebat dan praktikal”.

– ONG SOI KIAT

2

Anda mahu memulakan, tetapi anda bimbang kos memulakan dan membina mobile apps adalah sangat tinggi. Kos mengupah programmer adalah diantara $5,000 ke $200,0000. Itu untuk satu Mobile App. Belum lagi kos maintenance tahunan atau bulanan.

“Saya memperoleh banyak pengetahuan tentang cara membuat mobile apps tanpa mengetahui cara melakukan programming. Melakukan programming untuk mobile apps anda sendiri sangat membosankan. Anda mesti belajar banyak perkara baru sekiranya anda ingin melakukan pengaturcaraan aplikasi. Dengan menggunakan App Builder ini akan menjimatkan banyak masa”.

   – SHAMSUL AKMAL

3

Anda mempunyai idea tentang perkhidmatan atau produk untuk dijual, tetapi anda tidak tahu cara terbaik untuk membina mobile apps dengan PANTAS & JIMAT MASA.

“Pada pendapat saya Kartina adalah seorang guru yang berdedikasi, dia bercita-cita untuk belajar dan terlibat dalam membuat aplikasi mudah alih. Dia sentiasa bersedia untuk mendengar dan menolong kami. Saya telah menghadiri sesi dia dan terus berlangganan dan dia tidak pernah putus asa untuk menyokong saya dalam aplikasi perniagaan kecil saya. Saya menghargai usahanya dan semoga dapat menguasai ilmu mobile apps dan MEMUATNAIK tidak lama lagi”. – JACQUELINE YONG

4

Anda ingin membina aplikasi mudah alih, tetapi bimbang anda tidak mampu membuatnya, kerana anda tidak mempunyai pengetahuan tentang grafik dan anda bukan orang yang kreatif.

“Sesi yang baik tentang apa itu mobile apps dan bagaimana ia dapat dibangun dan dikembangkan dari peringkat tidak tahu apa apa. Sangat baik untuk orang yang tidak mempunyai pengetahuan tentang pembinaan aplikasi. Setelah program berakhir, anda sudah menjadi seorang app developer”.

   – BALQIA ENZY ZAINAL

5

Anda ingin membina mobile apps tetapi tidak tahu cara mahu membina mobile apps yang boleh memberi anda keuntungan setiap hari.

“Sangat gembira dengan pendapatan aplikasi; Okt – USD41, Nov – USD165, Dec – USD550, Jan – USD1800. Dijangka Feb USD3000. Terimakasih kerana berkongsi dan memberi panduan. Tanpa pertolongan anda, kami tidak akan sampai sejauh ini. Benar-benar menolong saya dan Fanny dan banyak lagi yang akan datang. Terima kasih dari kami berdua”.

~ Jude Abel Logijin

 

6

Anda ingin membina mobile apps untuk kebebasan kewangan bersama keluarga, tetapi tidak tahu jalan yang betul kerana terlalu banyak SCAM di Internet yang bertujuan untuk menipu wang anda.

“Pendedahan yang sangat baik dan komprehensif kepada mereka yang baru mahu mencuba. Pembuka mata yang sebenar dan banyak belajar”

– MARCUS TOY

7

Anda ingin membina mobile apps anda, tetapi harus berhati-hati kerana cara yang salah akan merosakkan peluang dan kredibiliti akaun anda. Akaun anda mungkin akan digantung oleh "Android Google Play store" dan IOS Apple iTunes Store ".

Jadi, apa jalan penyelesaiannya?

Anda tidak perlu menghabiskan masa 2 tahun untuk belajar IT & programming.

Anda boleh menggunakan AMB Drop & Drag Mobile App Builder Toolkit dan mula membina, merangka aplikasi mudah alih anda dan kemudian muatnaik ke Google Playstore & Apple Appstore.

Sekiranya anda berminat, anda boleh mempelajari kod & pengaturcaraan selepas itu.

AMB Drop & Drag Mobile App Builder Toolkit mempunyai 3-langkah yang sangat mudah untuk bukan pengekod & programmer membina Mobile Apps.

Saya tahu, anda pakar dalam bidang anda. Anda adalah pemilik perniagaan yang berjaya, usahawan gemilang, ahli akademik atau bekerja dari rumah.

Mengapa anda mesti belajar kod& programming? Tidak ada kaitan dengan perniagaan, pekerjaan atau kehidupan anda,bukan?

Jawapannya adalah YA dan TIDAK.

Ya,anda tidak perlu menjadi pakar dalam kod & pengaturcaraan untuk membuat mobile apps anda sendiri yang berjaya.

 

Dan tidak, kerana jika anda ingin membina mobile apps anda sendiri, anda mesti belajar kod & programming, mendapatkan lebih banyak muat turun atau mendapatkan lebih banyak pelanggan menggunakan aplikasi. Anda mesti lebih baik dalam kod & pengaturcaraan.

 

Pasti ada jalan yang lebih baik, bukan?

I am a Mobile Apps Programmer.
AMB Platform is Great for Beginners and Programmers to Build Apps Without Coding...

Memperkenalkan 3 langkah untuk mula membina & merancang mobile apps anda sendiri, Toolkit AMB direka khas untuk Non-Coders & Non-Programmer...

Sekiranya anda tidak mahu menghabiskan bertahun-tahun mempelajari kod & programming, tetapi anda ingin membina & muat naik mobile apps anda sendiri dengan cepat dan jimat kos, ikuti 3 langkah mudah ini:

LANGKAH 1: Pilih “ready made” templates / “featre pages” yang sedia ada untuk  anda customize app anda dengan mudah. Atau jika anda tidak tahu nak bina apa, pilih sahaja rekomendasi kami step by step supaya anda  dapat bina dengan lebih pantas.

LANGKAH 2: Isikan maklumat dan informasi pernigaan anda atau informasi app anda dengan selera anda sendiri.

LANGKAH 3: Muatnaik ke akaun Android Google Playstore dan/atau IOS Apple AppStore anda sendiri.

Malah ramai berjaya “membina & merancang” mobile apps mereka yang dibina dengan mengikuti 3 langkah mudah diatas tanpa mempelajari bidang kod & programming .

Masalah Yang Dihadapi Setiap Hari Pemilik Perniagaan, Usahawan, Penggemar Aplikasi Mudah Alih, & Pencari Peluang Pendapatan Pasif…

Mari kita kaji sebentar. Apakah 3 masalah besar yang sering dihadapi oleh pakar pakar diatas setiap hari.

Saya cuba belajar melalui YouTube sendirian namun tak berjaya, dengan Program AMB saya berjaya membina mobile apps pertama.

Tetapi anda tahu tak? Ia sering berlaku. Oleh itu, Pemilik Perniagaan, Pengusaha, Penggemar Aplikasi Mudah Alih, & Pencari Peluang Pendapatan Pasif harus menghadapinya setiap hari.

Dan mereka mesti melakukannya lagi esok …

Sehingga mereka mengetahui bagaimana, mereka tidak mampu membina mobile apps mereka sendiri dan tidak mempunyai muat turun yang mencukupi atau tidak cukup pelanggan.

Penyelesaiannya, AMAT mudah: mereka memerlukan AMB Drop & Drag Mobile App Builder Toolkit.

Kerana ya, kod & programming akan dapat membantu menyelesaikan semua masalahi ni. Anda hanya perlu tahu bagaimana nak bina mobile app….

… atau anda boleh menggunakan AMB Drop & Drag Mobile App Builder Toolkit yang  terbukti dapat membuahkan hasil yang luar biasa tanpa perlu menjadi pakar dalam bidang kod dan programming.

how to create app

Izinkan saya juga berkongsi satu RAHSIA; iaitu; ramai programer juga menggunakan Toolkit AMB kami untuk membina Mobile Apps pelanggan mereka.

Seseorang dalam salah satu program saya bertanya kepada saya:

“Kartina, jika menghasilkan aplikasi boleh semudah ini? Mengapa  programmers masih mengenakan kenakan “charge” yang amat mahal kepada pelanggan mereka?

Jawapan saya adalah soalan kembali kepadanya?

“Sekiranya anda tidak mengikuti program saya, adakah anda tahu bahawa mobile apps dapat dibuat dengan cara mudah ini ? Jawapanya pasti tidak, bukan? Oleh itu, ramai orang di luar sana masih tidak tahu, itulah sebabnya Programmer masih dapat mengenakan sejumlah wang yang besar walaupun mereka menggunakan platform seperti ini.

Sekarang kami berkongsi anda satu PENYELESAIAN MUDAH!

Inilah Segala-galanya Dimana Anda Boleh Membina Mobile Apps Anda Sendiri Dalam Masa Yang SINGKAT & JIMAT KOS

Produk # 1 Akses Seumur Hidup ke Platform AMB CMS Tanpa Kod

Cara terpantas & paling berkesan untuk membina mobile apps anda sendiri yang direka dan dibangunkan oleh anda tanpa perlu mengetahui kod & pengaturcaraan.

Peluang sampai kepada 2.5 bilion (ya, bilion dengan B) pengguna telefon pintar  YANG AKTIF.

Sekiranya anda ingin menjangkau sebanyak mungkin orang dalam masa singkat,  gunakan Platform CMS Mobile Apps AMB kami & bina aplikasi anda sekarang.

RAHSIA ini menjadikan Pembangunan Mobile apps anda CEPAT, MUDAH & JIMAT KOS.

Mobile Apps Menjana Pendapatan Hebat! Pendapatan Tertinggi Saya USD4,000 sebulan.

Produk # 2 Videos & Manual melalui Akademi AMB Memudahkan & Mempercepatkan Pembelajaran Online (Fast Track)

Pembangunan Aplikasi Anda Latihan dalam talian video walaupun bertujuan untuk memberikan penyelesaian untuk menjadikan pembelajaran mudah menghasilkan teks yang tidak pernah berakhir yang gagal melibatkan ahli. Lebih daripada e-learning, rasanya seperti e-membaca. Walaupun kelihatan jelas, masalah teknikal adalah salah satu hambatan utama latihan dalam talian.

Kursus tidak pernah bermula atau pelajar tidak tahu bagaimana meneruskannya. Semua ini menambah kekecewaan mereka dan mengurangkan penglibatan, pengalaman belajar terganggu dan mereka mungkin akan meninggalkan kursus.

Akademi AMB kami dengan mentor berpengalaman akan mengubah pengalaman ini dan menjadikan program dalam talian yang dinamik, menyeronokkan dan interaktif melalui penjelasan dalam jangka masa pendek video bersama manual ringkas dan perhatian peribadi.

bina mobile apps sendiri_malaysia

Mobile apps anda siap sedia untuk dilancarkan!

Produk # 3 Sokongan (Support) Berterusan & Tiket Bug Tanpa Had (tidak ternilai)

Kejayaan anda adalah misi kami! 

Oleh itu, kami memberi anda Sokongan Coaching & Lifetime melalui Group Facebook & Group Telegram & Tiket Bug Tanpa Had. Dalam Group ini, anda akan dapat menunjukkan tangkapan skrin, mel suara dan semua soalan anda untuk menerima maklum balas & bantuan yang tidak ternilai bila-bila masa anda memerlukannya.

SILA AMBIL PERHATIAN!

INI BUKAN kursus, Ini Jalan Pintas (SHORTCUT)

Sekiranya anda mencari kursus selama 15 jam, atau buku setebal 321 halaman, atau bengkel yang lebih mementingkan teori dan lebih kurang begitu… Maka ini bukan untuk anda …

AMB Drop & Drag Mobile App Builder Toolkit adalah Jalan Pintas anda untuk membuat mobile apps tanpa memerlukan pengetahuan pengaturcaraan atau kod.

Sekiranya anda tidak mahu menghabiskan semua masa lapang untuk belajar IT & programming; gunakan, AMB Drop & Drag Mobile App Builder Toolkit ini untuk membina & melancarkan mobile apps terbaik anda sendiri dalam masa singkat.

Mula mengetahui mudahnya membuat mobile apps melalui Kartina, terus terang saya katakan saya septikal! Namun saya masih tertanya, kenapa Kartina beriya-iya. Dengan jujur beliau menunjukkan income hariannya… bulat mata saya!

Dengan latarbelakang teknikal, saya jangkakan saya punyai kelebihan untuk meminda kod-kod html, css atau xml. Ternyata saya sangat salah. Teknik yang digunakan sangat fleksibel yang langsung tidak perlukan pengetahuan teknikal.  Benarlah, dalam tempoh 6 jam, apps pertama sudah boleh dihasilkan.

Peringkat seterusnya adalah kepatuhan kepada syarat tuan rumah iaitu Google play, Apple store atau mana-mana 38 apps store lain. Sama seperti kita mematuhi undang-undang jalanraya. Tidak susah.

Perkara yang melonjak pendapatan pasif saya adalah dengan memahami kehendak dan keperluan konsumer. Dari kaedah analisis yang dipimpin dan dengan menggunakan tools secara online, saya mencorakkan niche kumpulan pengguna yang saya sasarkan. Saya bermula dengan apps berbentuk games; ternyata itu bukan dunia saya…

Banyak template pilihan untuk dipilih. Tentu ada 1 atau 2 atau 10 yang bersesuaian dengan sasaran anda.

Saya telah laluinya; saya kini menuai hasil dari 8 apps (bukan games) yang terdapat di Apple, Opera, Xiaomi secara purata USD50/hari.

Kepada Kartina, walau pendapatan saya masih jauh berbanding anda, saya percaya saya akan sampai kepada pendapatan harian anda kurang dari 6 bulan dari sekarang! Terima kasih dengan tunjuk ajar yang berterusan dan sabar.

“It does not matter how slowly you go so long as you do not stop.” ~ Confucius

Wan Amishah

Ya! Saya Ingin Memesan Salinan AMB Drop & Drag Mobile App Builder Toolkit Sekarang!

Saya memerlukan Toolkit anda kerana saya memahami pentingnya kod & programming, namun saya juga tahu ada cara lain untuk membina mobile apps daripada membuang masa dan wang belajar kod & programming.

Saya yakin bahawa Toolkit Bina Mobile Apps Tanpa Kod AMB akan membantu saya membina & melancarkan mobile apps saya sendiri ke Android & IOS.

Jumlah Nilai: $ 2497

BERHENTI! AMB Drop & Drag Mobile App Builder Toolkit BUKAN untuk Mereka Yang…

Ia tidak berfungsi seperti ini. Jangan buang masa anda membaca halaman ini. Saya tidak mempunyai pil ajaib untuk anda.

AMB Drop & Drag Mobile App Builder Toolkit Adalah IDEAL untuk Mereka…

Klik di sini untuk mengambil tindakan dan membina & melancarkan mobile apps anda sendiri yang dibina dalam masa singkat.

BERITA BURUK ...!!! AMB Drop & Drag Mobile App Builder Toolkit TIDAK untuk Semua Aplikasi ...

Ia tidak berfungsi seperti ini. Jangan buang masa anda membaca halaman ini. Saya tidak mempunyai pil ajaib untuk anda.

BERITA BAIK ....!!! AMB Drop & Drag Mobile App Builder Toolkit adalah DI REKA KHAS untuk pembinaan Mobile Apps TANPA KOD ... Tidak kira di mana anda berada. Ia berfungsi dengan baik untuk aplikasi yang dibangunkan yang mempunyai fungsi fungsi atau kandungan seperti berikut....:

Basic Feature

Job

With this feature, you will be able to create a list of job offers.

Twitter

With the Twitter feature you will be able to include your Twitter account in your application.

Facebook

To integrate with your Facebook fan page.

Audio

You will be able to integrate your playlists or the one of your favorite artists into your app.

Videos

You’ll be able to integrate videos from Youtube galleries, Podcast and Vimeo. If you want to integrate a business video gallery.

Images

This feature allows you to create image galleries. You’ve got five options: Picasa, Instagram, Flickr, Facebook with your own photos.

Booking

Your customers can schedule an appointment at your business(es).

Catalog

This feature allows you to create Product pages. This is not an eCommerce page. It do not have a shopping cart. Its just a flyer , brochures with just info of your products listing in a catalog form.

Set Meal

Here is the feature for creating menus or bundles for a business. You’ll be able to create as many menus as you want.

Custom Page

Custom page allows you to enlighten your business by numerous ways. You can put cover page images, sliders images, address, write an article with a picture or not.

Code Scan

Will allow your customers to use their camera to flash a QR Code and to access specific content.

Social

Users are able to create either a news wall or a social wall inside their app.

Contact

Allows you to create a contact page for your business.

Calendar

The Calendar feature will allow you to share with your users the place and date of your events and the ones you will be present to.

Form

The form feature allows you to do plenty of things like giving your clients the opportunity to ask you questions, to order products, send a photo or join an event.

Loyalty Cards

Able to create a loyalty’s punch or stamp card. It means there will be a reward after a number of purchases.

Maps

You able to set your own maps so that users can use exactly like a Google Map.

Commerce

Able to sell your products from one or several store. Users will be able to pay online via Paypal or Stripe, to pay at your store or at the delivery.

Padlock

Able to lock your app wholly or partly. The locked content will be accessible for authorized users only.

Places

You will be able to create a list of geolocated places.

Privacy Policy

A Standard Privacy Policy as required by the US Law. Will always be updated to comply with latest regulations.

QR Coupons

Allow you to create discount coupons that will be unlocked by scanning a specific QR Code. Once unlocked, the customer can use the discount when he wants.

Discount

You’ll be able to create as many discounts as you want and display them in the application.

In App Messages

Allows you to display a message to users that are currently using your application.

Push Notification - Global

Once your application is featured on the App Store and Google Play, you’ll be able to send push notifications one shot to all your users in all your apps in the account.

Radio

With the “Radio” feature you can add a radio streaming inside your app.

RSS Feed

Allows you to integrate feeds from blogs or news websites.

Contest

Business owners will be able to increase the purchasing frequency of their clients by giving them their ranking.

Source Code

To create your own customization page using HTML 5. Also to copy HTML codes without IFRAMES.

Tips Calculator

To calculate tips that’s should be paid by travelers on payment via putting in total & percentage of tips in that country.

Weather

Offers a weather widget in your app to display the forecasts for a particular city or for your users location.

Link

Link to any any URL Links.

Magento

E Commerce – need to register direct with them.

Prestashop

E Commerce – need to register direct with them.

Volusion Shopify

E Commerce – need to register direct with them.

Folders

To create an a sub pages inside your app.

WordPress

Incorporate your wordpress site in your app.

Advanced Feature

Rich Inbox

Private rich messages / can send personal messages to your users.

Progressive Loyalty Card

To launch a loyalty program and reward your customers as they buy from you.

Invite A Friend

TIts a Uber style invite a friend mechanism, that will allow App users to refer friends and get points (or not depend on editor setting ) for it.

Woocommerce Native

E commerce – integrate natively any Woo-commerce store in your apps.

Profile

Create customer profiles registration on sign ups and collect more info besides just email and name.

Padlock Pro

This module allows app owners to lock pages or group of pages based on different user roles.

Mail Chimp

Auto responder – Integrate Mail Chimp with your app in just a few clicks & Turn your app into a powerful marketing machine.

Surveys

The feature to create real surveys with logical triggers, and get and download complete results.

Reviews

Invite your users to leave a review on the store from your App.

OpenCart

Auto responder – Integrate Mail Chimp with your app in just a few clicks & Turn your app into a powerful marketing machine.

Appointment & Premium Appointment

The EasyAppointments module is a powerful native AMB CMS module that allows App owners to take appointments using the App.

Realtime Chat

Create your own chat room in your app – easy communications with all your users.

Push Notifications

Allows app admin to send PN to all users, via topics/groups/location.

Topics

Allows you to create Topics your users can subscribe to, in order for you to send Push Notifications and In App Messages.

Miga iframe & QR Scanner

SCAN AN EAN or QR CODE and parse the result with a query string (GET) to a website to perform actions.

Games

Current is 37 games – Target is 100 games by 2020.

Quiz

Create easily your own quizzes, and add as many as you want into your apps.

Nearby Places

New and Dynamic Module which allows user to view Places near by.

Awesome Form

Awesome Forms Module allows admin to create any customized Form which is easily searchable, sortable, editable from Mobile App.

Club Cards

The Club Card module will allow you to launch an airline style membership club card.

Smart Ads

This can be used so that your users can update their products & services.

Classifieds

Your users can now offer items or services locally through your application.

Donations

Allow your users to accept donations through their App with Donation module.

Scratch Cards

The users get their rewards saved in the card, and then get them redeemed by code. Information are stored and available in your Analytics section.

Knowledge

It allows users to ask questions to the community and help other users by replying to queries.

Virtual Loyalty Cards

The Virtual Loyalty Card is a module that allows to SCAN and STORE one PHYSICAL LOYALTY CARD inside the APP.

Precise Form

This module could be used in so many ways to gather data.

MobilCart

It allows users to ask questions to the community and help other users by replying to queries.

MobilCart - CSV/YML/XML

Export and Import function to be used with MobilCart.

Pay In App

Charge your users in app via a subscription.

Miga Funnels

This module allows you to send automatic push notifications based on user actions and events.

Cab Ride

Create your own taxi business.

Cost Form

Calculator & form constructor. Create an online calculator of any complexity.

Miga Birthday

MIGA BIRTHDAY is a simple module that allows managing automatically the BIRTHDAY notifications.

Images Gallery

The Image Gallery module is an image gallery that can be added to any App.

Awesome Admin Lite

Send Push or edit any features from clean and simple UI without leaving mobile APP.

GA Tracker

If you value your users behaviour and want to know insights then nobody can help better than Google Analytics.

Cargo Ride

The Image Gallery module is an image gallery that can be added to any App.

Website View

Send Push or edit any features from clean and simple UI without leaving mobile APP.

Carnet

With this feature, it is possible to buy pre-paid coupons packages for any type of service.

Full Search

Full Search is AMB CMS module which adds search bar on home screen of the App and allows user to search across all the features via same common search bar.

SMS Gateway

The SMS Gateway AM CMS module will easily allow you extend the capabilities of your AMB CMS platform by adding SMS functionalities.

Restaurant & Delivery Services

Mobile application for restaurants and cafes.

Enterprise Payment

The Enterprise Payments can be used by any developer to add payment support to their own module.

My Account

Add new pages that requires registration when you create the page, MyAccount auto appear.

Expedia

Mobile application for restaurants and cafes.

Currency Converter

The Enterprise Payments can be used by any developer to add payment support to their own module.

Notepad

Add new pages that requires registration when you create the page, MyAccount auto appear.

MigaStats

Are you looking for reliable statistics for your APP? Do you want to know how many users are installing and uninstalling your APP?.

E-Card

To upload images and users can share to their friends as ecard or as images for business purposes via social media, messengers & email.

Miga Reminder

Migareminder is a simple module that allows generating customized reminders inside your APP.

MigaSms

Are you looking for reliable statistics for your APP? Do you want to know how many users are installing and uninstalling your APP?.

Wallpaper

To upload images and users can share to their friends as ecard or as images for business purposes via social media, messengers & email.

Ebook PDF

Migareminder is a simple module that allows generating customized reminders inside your APP.

App Share

To be able to send to our friends to share our app with links to playstore & appstore ready.

Miga Print

Do you want to have a JUST EAT LIKE APP? MIGAPRINT IS THE ANSWER.

Favourite

This module module allows your app users to save favourites pages inside AMBCMS App.

Miga Manager

Do you need a “remote controller” of your APP? MIGA APP MANAGER is doing exactly this.

Auth Plus

The AuthPlus module is having 2 important function. One is Age verification and second is Pin authentication

Enquiry

Enquiry & Request a quote has become easier!.

Phonebook

The Phonebook module allows any app user to find the contact info, social post activity and photos of other users who are registered in the app.

Property Listing

The Real Estate module lets you find the dream home, apartment, condo, real estate & open house listing.

Review Pro

Review Pro module allows you to collect customer reviews for your App.

My Account Pro

The Phonebook module allows any app user to find the contact info, social post activity and photos of other users who are registered in the app.

E-Wallet

E-Wallet module is a digital wallet or Mobile Wallets refers to an electronic device that allows an individual to make online transactions. E-Wallet module allows you to Add money to your Wallet through options like Stripe, PayPal in the most convenient manner.

Commerce Pro

Commerce pro module is new, independent and enhanced version of basic commerce module available in AMB CMS, we have added important features to this modules.

Marketplace

Now you can create your Own Marketplace App.

Marketplace module allows your user to create their own store from app and then manage their own products, orders etc.

E-Menu

E-Menu is a QR code-based digital menu card & you can update it with more ease than the non-digital menu cards.

Through this feature you will transform the way to show your products to your customers in a very trending way & your customer feel to ease to place orders.

Social Network

Do you want to add social network feature for your clients community app ?

Social network modules implements social profile , friends new feed and user one to one messaging into your app.

PinCode

This module allows app admin to create a pin for any feature, app users needs to enter valid pin to access that feature.

Attendance & Leave

– Employee can check-In and Checkout daily with location (Geo location tracking)
– Display total duration of check-In and check Out days wise.
– Employee can view their leaves by different types and they are able to apply.
– Manage absent if not check-In and check Out
– View check-In, check Out history and filter by months
– Messages to Admin

Claim Form

Employee can apply the claims for their business trip or any expenses for the company by filling in simple form and uploading the receipts.

This module for multiple organisation like sales, Property agent, school/collage staffs etc..

PWA - Generator

Progressive Web App (PWA) is a combination of website and mobile app. PWA uses modern web capabilities to deliver an app like experience to the end-user.

Migabot

MIGABOT is a module that allows the full integration of the AI Bot inside your AMB.

USERBOT is one of the best chatbot developed over all Europe, it is easy to configure, easy to be trained, and very powerful with AI supporting right now Italian, English and French language.

In App Link

We can link internal pages into source code and custom pages but what if you want to show internal pages as main feature menu?

This module allows you to turn your internal pages into Main page as menu item.

Force App Update

Force your users to update the App from App Store.

Your platforms has many changes almost every alternate days and you are republishing the apps to App store.But most of your users are still using the older version of the app which leads to bad user experience.This simple module forces your users to update the app from App Store.

-

Klik di sini untuk mengambil tindakan dan membina & melancarkan mobile apps anda sendiri yang dibina dalam masa singkat.

Testimonials

Andakah Anda Ingin Melakukan Satu Impak…… Saya Akan Sentiasa Membantu Anda!

"Hai, Saya KARTINA ABDUL GHANI ... ... dan Saya Tidak Meminati Programming "

Saya telah berada di niche mobile apps sejak tahun 2013. Saya sangat yakin pada satu perkara:

Saya benar-benar yakin ada usahawan dan orang perseorangan yang berhasrat mahu membantu menjadikan kehidupan orang lain lebih baik dan mudah…

Dengan membina mobile apps yang dapat menyelesaikan masalah atau apps yang boleh memberi sesuatu faedah kepada penguna-pengunanya.
 
Ramai orang adalah pakar di dalam bidang mereka tetapi mereka sukar untuk membina & memuat naik mobile apps mereka sendiri kerana mereka tidak tahu bidang kod. Akhirnya mereka terpaksa membayar wang yang tinggi kepada programmer tanpa banyak kejayaan.
 
Kemudian mereka berpendapat bahawa mobile apps tidak dapat membantu perniagaan mereka. Ini sangatlah merugikan kerana Mobile Apps adalah Alatan Pemasaran & Pemasaran Digital Terkini & Terhangat di dunia sekarang! Semua orang dalam masyarakat lebih meminati & suka menggunakan mobile apps kerana ianya amat mudah.
 
Alasan MENGAPA!

Saya Membina Toolkit Bina Mobile Apps Tanpa Kod AMB

Saya tidak mahu anda merasa pengalaman mengerikan,  sedih dan kecewa.

Terima kasih kepada Toolkit Bina Mobile Apps Tanpa Kod AMB…

Anda TIDAK PERLU menghabiskan berbulan-bulan atau bertahun-tahun untuk belajar pengekodan dan bina dari awal lagi!

Tidak akan!

 Itulah Sebabnya Saya Dalam Misi!

 Misi ini adalah untuk membantu Pemilik Perniagaan, Pengusaha, Penggemar Mobile Apps & Pencari Peluang Pendapatan Pasif untuk MEMBINA & MEREKACIPTA Mobile Apps mereka sendiri. Pasti ini akan menjimatkan wang & menjimatkan masa. Mereka kemudianya boleh MEMUATNAIK ke  Android Google Play Store & Apple IOS Appstore.   
 
Sekiranya anda salah seorang dari mereka …
 
… maka saya di sini bersiap sedia untuk membantu anda.
kartina_abdul_ghani

AMBILAH TEMPAT DUDUK ANDA HARI INI DAN DAPATKAN BONUS INI

BONUS # 1

Cara Mudah Langkah Demi Langkah Membina 10 Jenis Aplikasi (bernilai USD 605)

Orang sudah bosan dengan kursus. Mereka mahukan hasil.
 
Itulah sebabnya mengapa anda akan pembelajaran anda untuk membina mobile apps dengan hanya mengikuti Langkah Langkah Mudah Dalam Membina 10 jenis Mobile Apps sebagai permulaan.
 
Kami sangat yakin langkah ini akan mempercepat proses pembelajaran anda dalam membina mobile apps dengan menggunakan Toolkit AMB dalam tawaran ini.
 
Selain itu, anda boleh membuat mana-mana jenis Mobile Apps yang CEPAT dan MUDAH daripada menghadiri kursus yang lama dan jauh dari tempat kediaman anda.

BONUS # 2

Petua Bagaimana Nak Cari Idea Jenia Apps Yang Bagus Untuk Dibina (bernilai USD77)

Bagaimana kita mengenalpasti dan melakukan kajian untuk mengetahui jenis aplikasi apa yang sangat dimuat turun oleh banyak pengguna telefon pintar?
 
Saya akan berkongsi dengan anda beberapa petua ringkas mengenai bagaimana anda dapat mengenalpasti jenis aplikasi yang akan mempunyai banyak muat turun di seluruh dunia.
 
Ini akan mengurangkan proses kajian anda sendiri dalam membina aplikasi yang mempunyai potensi muat turun yang tinggi.
 
 

BONUS # 3

Cara Nak Rangka "Description" App Dengan Mudah & Cepat (bernilai USD47)

Sering kali, setelah aplikasi telah siap dilancarkan,ramai menghadapi masalah bagaimana mahu membuat diskripsi app yang hebat.
 
Kami akan berkongsi dengan anda, cara mudah yang akan menjadikan pembinaan mobile apps anda mudah dan sesuatu yang tak perlu dirisaukan di masa hadapan.

BONUS # 4

"Design Hacking" untuk Mobile Apps Anda (bernilai USD 47)

Kami akan berkongsi dengan anda cara bagaimana nak membina graphik dengan cara yang mudah dan tanpa kos.
 
Ramai amat bimbang mereka perlu menghabiskan wang yang banyak untuk membina grafik mereka sendiri. Jangan bimbang mengenai ini. Kami telah pun menyediakan tool “Design Hacking’ yang pasti mudah untuk anda menggunakan dengan aman kerana ianya semua adalah legal.
 

BONUS # 5

Ebook - Wining Customers for Life in Toughest Economy (bernilai USD 27)

Dunia telah berubah dan akan berubah!
 
“Norma baru” akan menjadi suatu kelaziman selepas ini dengan adanya  pandemik Coronavirus yang kini dikenali sebagai Covid19.
 
Ini akan menjadi cabaran terbesar kita dalam beberapa dekad ini; kos kehidupan akan meningkat; ekonomi akan jatuh dan bagaimanakah kita boleh meneruskan perniagaan dan memenangi hati pelanggan kita. Semoga e-book saya ini akan membantu anda dalam beberapa cara untuk menempuh cabaran ini.
Kartina yang dihormati,
 
Saya suka memberikan input ikhlas kepada program mobile apps yang dikendalikan oleh anda dan ini sebagai cara terbaik bagi saya untuk mengucapkan terimakasih.
 
Program anda sangat mudah digunakan dan memang tidak memerlukan pengetahuan programming untuk membina aplikasi permainan dan juga aplikasi lain untuk memulakan perniagaan aplikasi.
 
Seluruh proses pembuatan aplikasi dan proses penerbitan digariskan dengan baik dengan arahan yang jelas. Sokongan selepas jualan anda melalui whatapps, e-mel dan juga kumpulan facebook sangat membantu dan tepat pada masanya.
 
Sebagai seorang yang baru dalam bidang pembinaan  aplikasi mudah alih, saya berjaya membersihkan banyak ketidakpastian melalui saluran sokongan.
 
Mengenai potensi pendapatan aplikasi mudah alih, saya mula melihat pendapatan dari aplikasi saya yang diterbitkan setelah seminggu diterbitkan. Statistik aplikasi saya yang diterbitkan dikenalpasti dengan kaedah yang anda berikan. Tanpa usaha yang yang teruk namun berterusan, saya dapat  membayangkan bahawa pendapatan mobile apps saya akan dapat membantu kemandirian kewangan saya pada masa akan datang.
 
Sekali lagi, terimakasih atas peluang perniagaan mobile apps ini.
 
 
Dr. LM Foong ~ Dr. LM Foong

Ya! Saya Ingin Memesan Salinan AMB Drop & Drag Mobile App Builder Toolkit Sekarang!

Saya memerlukan Toolkit anda kerana saya memahami pentingnya kod & programming, namun saya juga tahu ada cara lain untuk membina mobile apps daripada membuang masa dan wang belajar kod & programming.

Saya yakin bahawa AMB Drop & Drag Mobile App Builder Toolkit akan membantu saya membina & melancarkan mobile apps saya sendiri ke Android & IOS.

Jumlah Nilai: $ 2497

Jaminan USD 2,000

Lihat, saya yakin 100% bahawa apa yang anda dapati dalam program ini bernilai sekurang-kurangnya USD2,000. Sertailah program ini hari ini, dan anda mempunyai 10 hari untuk mencuba program ini.

Sekiranya anda merasakan bahawa ia tidak bernilai sekurang-kurangnya USD2,000, cuma minta bayaran balik penuh dengan menghantar e-mel ke support@funmobileapp.com. Dan saya akan segera kembalikan wang anda.

Jangan buat KESALAHAN YANG SAMA!

Evolusi. Kemajuan. Melangkah kehadapan. Anda namakannya. Hanya ada satu perkara yang pasti.

Anda TIDAK BOLEH menghentikannya!

Hanya mereka yang menyesuaikan diri yang bertahan.

Sekiranya Dinosaur boleh bercerita. Mereka adalah raja terkuat, terhebat, dan raja di dunia.

Tetapi mereka melakukan SATU kesilapan.

Satu kesalahan maut!

Mereka tidak menyesuaikan diri.

Oleh itu, mereka mati.

Selamanya.

Ya, bidang Mobile Apps masih baru. Ia perlu dipelajari. Tetapi jika saya tidak melakukannya, persaingan akan berlaku. Dan akan ada yang akan mengatasi saya. Telah berulang kali terjadi pada saya pada usaha yang lalu sehingga saya selalu menghela nafas sedih.

Tetapi saya sudah memutuskan bahawa saya akan melakukannya dengan cara yang berbeza pada kali ini. Saya mahu terus maju dan kegagalan bukan satu option.

Itulah sebab utama mengapa saya menghabiskan banyak masa untuk belajar bidang Mobile Apps dan belajar berbagai bagai cara untuk membina Mobile Apps dengan cara yang terbaik dan mudah.

Pembangunan Mobile Apps adalah kemahiran perniagaan yang amat penting. Ini adalah kerana ianya satu satunya saluran yang dapat menjangkau kepada (reach out) 2.5 Billion Pengguna Smartphone Aktif di seluruh dunia (angka akan terus bertambah & dijangkakan pada tahun 2025 akan ada lebih dari 4 Billion Pengguna Aktif Smartphone diseluruh dunia.

Mobile apps = Alat Pemasaran Digital Terkini & Terhangat = Jualan

Dan jika anda juga ingin maju, dan anda tidak mahu menghabiskan bertahun-tahun mempelajarinya, gunakan Toolkit Mobile Apps Tanpa Kod AMB anda.

Kerana jika tidak, pesaing anda mungkin. Dan anda tahu apa yang akan berlaku ketika itu!

SoalanLazim

Toolkit ini adalah direka khusus untuk Pemilik Perniagaan, Pengusaha, Penggemar Mobile Apps & Pencari Peluang Pendapatan Pasif untuk membantu mereka membina Mobile Apps mereka sendiri tanpa memerlukan kod.
 

Namun, itu tidak berhenti bagi mereka yang ingin belajar bagaimana memulakan perniagaan dengan membuat aplikasi mudah alih untuk telefon pintar (smartphone), sama ada untuk menjana pendapatan pasif atau sepenuh masa dari rumah. Juga, bagi syarikat kecil yang ingin mengambil perniagaan mereka untuk menjangkau pasran tempatan dan antarabangsa menggunakan telefon pintar mudah alih.

 

Toolkit disediakan khas untuk mereka yang tidak mempunyai latar belakang kod & pengaturcaraan. Walaupun begitu, kami menganggap anda akan tahu bagaimana menggunakan perisian seperti menghantar e-mel, menggunakan Microsoft word dan telah menggunakan Internet untuk melayari maklumat (browsing)

 

Ahli yang telah menyertai kami merangkumi:

  •     Mereka yang bekerja sepenuh masa dan ingin memulakan perniagaan Aplikasi Mudah Alih dari rumah secara sambilan.
  •     Suri rumah yang ingin memulakan perniagaan sampingan dari rumah.
  •     Pelajar pengajian tinggi yang mahukan pendedahan mengenai perdagangan di “Google Android Playstore” dan IOS Apple itunes Store “
  •     Pesara yang ingin mempelajari perniagaan Aplikasi Mudah Alih untuk pendapatan pasif.
  •      Graduan yang masih menganggur dan ingin menjadikan Aplikasi Mudah Alih sebagai sumber pendapatan.
  •     Pemilik perniagaan yang ingin mengembangkan perniagaan mereka di “Google Play Play store” dan IOS Apple iTunes Store “.
  •     Profesional yang ingin mengetahui bagaimana aplikasi mudah alih dapat mengembangkan profesion mereka.
  •     Mereka yang telah mencuba perniagaan di Internet tetapi tidak berjaya seperti yang diharapkan.
  •     Mereka yang mahukan kebebasan bekerja di rumah bersama keluarga…

Pertama sekali, ini bukan kursus. Ini adalah satu set toolkit yang mudah dimana anda boleh membina Mobile Apps anda sendiri, ubahsuai ia mengikut cita rasa anda. 

Ia bukan hanya drag and drop sahaja tetapi ianya amat komprehensif dan anda boleh gunakan tanpa kod dan tanpa memerlukan kemahiran pengaturcaraan. Ia dikenali sebagai Toolkit Mobile Apps Tanpa Kod. AMB sebuah toolkit lengkap.

Anda tidak perlu menghabiskan berjam-jam belajar pengaturcaraan(programming) untuk belajar bagaimana membina aplikasi. Cukup pilih templat, isi tempat kosong… itu saja…..

YA, kandungannya telah disediakan dan anda boleh terus menggunakanya sekarang.
Ya, anda dapat MEMUATNAIK ke android dan IOS. Store yang paling popular adalah  Google Playstore & Apple Appstore. Anda juga boleh menggunakan fail APK dan binary source code dan MEMUATNAIK ke store Android yang lain seperti Aptoid, Amazon, Appszoom dan banyak lagi store di luar sana.

Ya, semua pengguna boleh mendapatkan “source code” anda sendiri pada bila bila masa.

Hampir sebahagian besar aplikasi yang anda lihat di Google Play Store & Apple App Store dapat dibina menggunakan Platform Mobile Apps CMS AMB kami. Lihat CIRI ASAS (BASIC FEATURES) & CIRI LENGKAP (FULL FEATURES) kami di sini. 

Semasa mula-mula, kami hanya mempunyai 10 susun atur (layout) dan 20 halaman ciri (Feature Pages) dan sekarang kami mempunyai lebih daripada 80 susun atur dan 150 halaman ciri. Kami akan terus meningkatkan & menambah lebih banyak layout dan feature pages berdasarkan maklum balas pengguna kami. Ini agar Platform kami akan sentiasa mengikuti trend semasa.

Anda dapat melihat bahawa anda dapat membina aplikasi mudah alih anda sendiri dari aplikasi e-hailing, aplikasi janji temu, aplikasi tempahan, aplikasi perkhidmatan restoran & penghantaran, aplikasi direktori & banyak lagi dalam senarai diatas.

KLIK DI SINI untuk melihat beberapa aplikasi mudah alih yang dibina oleh pengguna kami. 

Sertailah kami & bina aplikasi anda SEKARANG !!!

Nampaknya mustahil bagi seseorang yang tidak pernah mencubanya, namun YA, anda boleh MEMBINA Mobile apps anda sendiri TANPA KOD dan yang diperlukan hanyalah dengan menggunakan Toolkit Mobile Apps Tanpa Kod AMB kami.

YA, anda tidak perlu mempelajari kod langsung, namun sistem AMB kami membenarkan kod diprogram untuk pengubahsuaian. Oleh sebab itu ada sebilangan pengaturcara (programmer) juga menggunakan sistem kami kerana mereka ingin mempunyai fleksibiliti membina tanpa kod. Mereka dapat menggunakan HTML dan CSS untuk penyesuaian asas. Mereka juga dapat menggunakan PHP dan Java namun harus dimasukkan kedalam HTML Iframe dan memuat naik ke salah satu halaman feature yang dinamakan “Source Code”.

Sila ambil perhatian, ini bukan perkara yang anda perlu tahu untuk membina mobile apps anda. Majoriti pengguna kami menggunakan platform kami tanpa perlu kod.

Kod adalah sesuatu yang anda boleh cuba dimasa depan tapi bukan penghalang untuk membina aplikasi menggunakan platform kami.

Yang pasti cubalah dahulu, dan lihat sendiri, anda mempunyai 10 hari untuk “money back guarantee” sekiranya anda merasakan platform kami tidak sesuai bagi anda. Kami akan memulangkan pembayaran $47 tanpa apa apa soalan.

 

Ya, ini adalah amat benar dan penting. Disebabkan itulah kami bermula dengan Platform AMB CMS dengan hanya 10 susunatur dan kini kami mempunyai lebih 80 susunatur. KLIK disini untuk melihat susunatur yang ada sekarang.

Kami akan terus membina lebih banyak susuntur bagi mengikuti trend zaman sekarang. Walaupun keperluan platform kami tidak memerlukan kod, kepada mereka yang mempunyai pegetahuan kod anda boleh menggunakan CSS untuk mengubahsuai layout layout ini.

Setelah pembayaran, berikan kami TEMPUH 24 hingga 48 jam waktu berkerja untuk mengaktifkan dan menghantar e-mel dengan semua butiran. Ini adalah untuk membolehkan anda dapat log masuk ke Platform AMB Mobile Apps CMS anda sendiri, mendapatkan akses login ke Akademi AMB kami bagi semua video & manual juga akses kepada semua bonus yang dijanjikan kepada anda dalam tawaran ini.
 
Anda juga akan menerima e-mel secara automatik setelah pembayaran bagi mengesahkan pembelian anda. Kami juga menyenaraikan dalam e-mel mengenai cara MENYERTAI Group Facebook kami dan sokongan lain yang diberikan kepada anda sebagai ahli dalam talian kami.
 
 

Pembayaran HARGA PROMOSI $47 membolehkan anda mendapatkan TOOLKIT MOBILE APPS TANPA KOD AMB yang lengkap seperti berikut:

Akses Sepanjang Hayat ke Platform CMS AMB Tanpa Kod (bernilai $247)

Akses Seumur Hidup ke Akademi AMB untuk Video & Manual (bernilai $1297) 

Sokongan (Smooth & Action Support) Berterusan & Tiket Bug Tanpa Had (tidak ternilai)

BONUS # 1: Cara Mudah Langkah Demi Langkah Membina 10 Jenis Aplikasi(bernilai $605)

BONUS # 2: Petua Bagaimana Nak Cari Idea Jenia Apps Yang Bagus Untuk Dibina  (bernilai $77)

BONUS # 3: Cara Nak Rangka “Description” App Dengan Mudah & Cepat (bernilai $47)

BONUS # 4: “Design Hacking” untuk Mobile Apps anda (bernilai $47)

BONUS # 5: Ebook – Wining Customers for Life in Toughest Economy(bernilai $27)

Dengan TOOLKIT MOBILE APPS TANPA KOD AMB ini, anda dapat mula membuat aplikasi pertama atau lebih banyak aplikasi anda.

Setelah aplikasi pertama anda disiapkan maka langkah seterusnya adalah anda perlu melanggan rancangan langganan tahunan kami untuk membuat turun file APK dan source code untuk memuatnaik ke Android Store mahupaun IOS Store. KLIK DISINI UNTUK struktur harga. Kami mempunyai harga yang paling kompetitif di pasaran dengan jumlah feature pages yang kami miliki dan kami terus menambah lebih banyak lagi dimasa hadapan tanpa sebarang caj tambahan kepada anda.

Tidak, anda tidak perlu membuat pembayaran ke konsol Google Playstore & Apple Appstore jika anda hanya ingin MEMUATNAIK nya kepada salah satu satu sahaja. Anda boleh memilih platform mana yang terbaik untuk aplikasi dan program pemasaran anda sendiri.
 
Anda juga boleh memilih untuk MEMUATNAIK ke Platform PERCUMA seperti Amazon, Aptoide, Huawei dan banyak lagi platform android percuma. Semuanya terpulang kepada anda.

TOOLKIT MOBILE APPS TANPA KOD AMB kami sudah dilengkapi dengan pilihan untuk menarik pengiklanan oleh Google Admob. Kami merancang untuk menambahkan lebih banyak option menjana pendapatan melalui program iklan syarikat yang lain pada masa hadapan.

Anda juga boleh menawarkan aplikasi dengan pembayaran dari membina aplikasi secara PERCUMA dengan iklan atau tanpa iklanm. Pilihan adalah ditangan anda!

Ini sebenarnya sesuatu yang selalu dihujani iaitu perbezaan antara pengekodan dan bukan pengekodan. Walaubagaimanapun, kenyataannya adalah membina aplikasi tanpa pengekodan; masih memerlukan pengekodan.
 
Sistem kami akan menerjemahkannya kedalam kod oleh sistem secara automatik tanpa menyusahkan pengguna kami. Anda fikir ia bukan menggunakan keperluan kod namun di belakang tabir kami melakukan semuanya untuk anda.
 
Maka sehubungan dengan itu, tidak ada penurunan kualiti. Bahkan ramai programmer juga menggunakan platform kami untuk membina aplikasi untuk pelanggan mereka.
Kami bukan sekadar platform atau sistem; kami menyediakan anda dengan TOOLKIT MOBILE APPS TANPA KOD AMB yang lengkap pada nilai promosi $47. Ini bukan hanya platform membina aplikasi tetapi lengkap bersama sama item seperti berikut.
 
 

Akses Sepanjang Hayat ke Platform CMS AMB Tanpa Kod (bernilai $247)

Akses Seumur Hidup ke Akademi AMB untuk Video & Manual (bernilai $1297) 

Sokongan (Smooth & Action Support) Berterusan & Tiket Bug Tanpa Had (tidak ternilai)

BONUS # 1: Cara Mudah Langkah Demi Langkah Membina 10 Jenis Aplikasi(bernilai $605)

BONUS # 2: Petua Bagaimana Nak Cari Idea Jenia Apps Yang Bagus Untuk Dibina  (bernilai $77)

BONUS # 3: Cara Nak Rangka “Description” App Dengan Mudah & Cepat (bernilai $47)

BONUS # 4: “Design Hacking” untuk Mobile Apps anda (bernilai $47)

BONUS # 5: Ebook – Wining Customers for Life in Toughest Economy(bernilai $27)

 

TOOLKIT MOBILE APPS TANPA KOD AMB akan membantu anda membina aplikasi dalam cepat dan memudahkan.

Dengan kata lain, kami memberi anda satu toolkit yang lengkap bagi membantu anda membina mobile apps pertama anda tanpa perlu menghabiskan lebih banyak wang & masa. Anda juga boleh membina lebih banyak mobile apps dengan mengunakan platform kami.

Anda tidak perlu risau. Kami amat yakin dengan program kami. Sekiranya anda tidak menyukainya, hantar e-mel kepada kami dalam masa 10 hari dan kami akan segera memulangkan bayaran SEPENUHNYA ($47) anda dengan kadar segera tanpa apa apa soalan.
 
Tetapi jika anda buntu dan masih mahu menggunakan tolkit kami, berikut adalah penyelesaian pantas: Hantar sahaja komen di bahagian support Facebook & Telegram, dan kami akan membantu anda dengan cara yang terbaik.

Ya! Saya Ingin Memesan Salinan AMB Drop & Drag Mobile App Builder Toolkit Sekarang!

Saya memerlukan Toolkit anda kerana saya memahami pentingnya kod & programming, namun saya juga tahu ada cara lain untuk membina mobile apps daripada membuang masa dan wang belajar kod & programming.

Saya yakin bahawa AMB Drop & Drag Mobile App Builder Toolkit akan membantu saya membina & melancarkan mobile apps saya sendiri ke Android & IOS.

Jumlah Nilai: $ 2497

SEKARANG, HANYA $ 47 (RM187)!

Sekiranya mahu "refund"?
Hantarkan email ke support@funmobileapp.com dalam masa 10 hari selepas pembayaran dan kami akan mengaktifkan pemulangan wang anda. Tiada soalan perlu dijawab.

JAMINAN KEMBALI WANG 100%

Jaminan Pulangan Wang kami menjanjikan  PENGEMBALIAN (refund)  penuh dalam masa 10 hari sekiranya anda tidak berpuashati dengan produk kami.

PENGETAHUAN

Matlamat pendidikan bukanlah untuk meningkatkan jumlah pengetahuan tetapi untuk mewujudkan kemungkinan bagi seseorang untuk mencipta & menemui, bagi manusia yang mampu melakukan perkara baru. – Jean Piaget

APA SAJA, DI MANA SAJA

Pendidikan dalam talian telah berjaya menghilangkan halangan dan sempadan, memberi semua orang peluang untuk mendapat akses pendidikan dimana saja dan bila-bila masa.

Sekiranya Anda Mempunyai Sebarang Pertanyaan Atau Perlu Maklumat Lebih Lanjut, Sila Kirimkan Email kepada Kami

AMB MOBILE RESOURCES (ROC NO: 002656962-W)

7-2, JALAN 3/4C, DESA MELAWATI,5310 KUALA LUMPUR,MALAYSIA

(BY APPOINTMENT ONLY)

TEL No:  +6019-2186767 (WHATSAAP ONLY)