Testimonial – Cara Mudah Bina Apps Seperti Shoppe, Grab Food, Booking, Appointment, Wallpaper, Ebook etc

Get In Touch & Let's Make Something
Awesome Together

TESTIMONI PESERTA PROGRAM WEBINAR WORKSHOP2 HARI BINA APPS TANPA PERLU BELAJAR KOD .....
JIMAT KOS & JIMAT MASA...

Hand Holding Step by Step guide

Frankly, although the class conducted online, Pn Kartina make sure all of us complete our task until our first apps being created.
Kepada yang newbie dan tak ada asas dalam komputer pun boleh bangunkan apps sendiri. Kalau saya boleh, anda pasti boleh!!!

Mohd Nashrul Azrin Bin Isa

Owner - Caliphs Consultancy & Services
Puchong, Selangor

Buat Mobile App melalui webinar

2 hari kursus yang memang bermanfaat kepada sesiapa yang ingin belajar bagaimana nak buat Mobile Application walaupun kita tidak ada pengetahuan programming.

Patrick AL Pitchaymuthu

Snr.Executive - Honda Malaysia
Durian Tunggal

Bina Apps Tanpa Coding

Program yang dibawa oleh Apps Master Builder sangat berguna pada saya yang tidak ada pengetahuan mengenai pembangunan apps terutamanya berkaitan coding.
Dalam dua hari kelas webinar yang saya sertai telah membuatkan saya faham bagaimana membangunkan apps.
Terima kasih AMB

Mohd Izwan Bin Alahudin

Executive - Grand Format Resources
Shah Alam

TERBAEKKK LAA

Sangat tak sangka sy dapat buat apps.. dah bertahun mencari tapi xjumpa.. nak minta org lain buat mahal pula xmampu.. nak buat sendiri xpandai pula.. huhuhu..

join kelas webinar ni 2 hari ja pun xsangka sangat dah boleh buat apps sendiri.. syukur sangat ALHAMDULILLAH

semoga lebih ramai org kita join kelas sebegini.. banyak manfaat

ikhlas paksu saifulgpe
*nanti jangan lupa download apps saya tau.. cari ja paksusoft

SAIFUL SHAFFI

org lama - saifulgpe
Kajang

AMB Academy, Webinar Trainings & Support

Saya hadiri hands-on workshop untuk business & passive income apps dalam tahun 2019. Dah published beberapa apps di GooglePlay & Apple Appstore. Bila PKP tahun 2020, saya pun PKP buat apps :(. Banyak dah lupa.

Tahun 2021, semangat baru. Azam baru untuk develop lebih banyak lagi apps. Dengan adanya online webinar training, macam masuk kelas fizikal balik. Even better. Boleh access dari mana-mana sahaja. Bi-Weekly Webinar Support sangat membantu bila saya hadapi masalah & kemusykilan. Trainer Pn Kartina banyak menolong.

Paling best, dah ada AMB Academy. Memang terbaik. Boleh access bila-bila masa. Videos & manuals untuk rujukan. Up-to-date.

Anda tak akan dapat mana-mana kemudahan sebegini. Memang terbaik. Pn Kartina, you are the best. Terbaik. 6 bintang to you & AMB.

Helmy Murad Harun Rasit

Managing Director - 23 Journeys Sdn Bhd
Kuala Lumpur
cara_buat_duit-dengan_app

Semua orang boleh membuat apps tanpa perlu belajar coding

Webinar AMB terbaik dari segi penyampaian, konten dan modul.Semua orang boleh membuat apps tanpa perlu belajar coding, Terima kasih Puan Kartina.

Shahrul Anwar Shabri

how_to_create_an_app

BINA MOBIL APPS IALAH SKIL MASA DEPAN

“Selalunya kita hanyalah pengguna” Kita guna Aplikasi sedia ada ada di pasaran. Saya mencari kelainan dengan hadir belajar di Apps Master Builder (AMB) dan saya temuinya. Selain platform yang mudah difahami untuk non-background IT seperti saya, jurulatih yang memberi tunjuk ajar adalah berpengalaman dan sangat dedikasi. Rebutlah peluang untuk menjadi pembina aplikasi.

NIK AMALINA NIK ISMAIL

Manager - YaPEIM
Selangor

AMB Mobile App CMS Toolkit Workshop

Alhamdullilah, selepas 2 hari pembelajaran membina aplikasi app mobile melalui webinar ini. Saya telah begitu yakin yang saya boleh membina app saya sendiri tanpa bantuan orang lain.

Semasa webinar, segala maklumat terperinci yang diberikan oleh tenaga pengajar yang profesional banyak membantu saya. Saya akan terus membina lebih banyak app lagi.

Jaafar Mohd Noor

Sales & Marketing - Airevicenna Sdn Bhd
Ukay Perdana, Ampang

Advance skill Business dengan Belajar buat APPS

Dalam business kita akan fikir pasal Kos&Untung, Tapi percayalah daripada kos kita bayar orang lain buat.. lebih jimat lagi jika sendiri yang buat..

Mohd Syukur Bin Yusof

Business - CTT TEAM NETWORK
Nilai

Bina Apps Tanpa Kod

Program yang mudah untuk membina app tanpa coding.
Saya sarankan lebih ramai menyertai program ini

Susilawati Kasim

Goverment Servant - UPM
Kajang Selangor

2 days Webinar

Kelas webinar amat menarik sekali dan kelas maya melalui platform yang disediakan juga amat memuaskan. Saya hadir ke kelas webinar dan kelas sokongan setiap minggu. Banyak informasi tambahan yang diperolehi dari kelas yang saya hadiri saban minggu. Pelaburan yang amat berbaloi untuk sesiapa yang ingin membina applikasi.

Ekhwan Nazli Ibrahim

n/a - 2 days webinar
Kajang

Program membina apps tanpa kod

Program yang sangat baik.

Pembinaan app sangat mudah dengan menggunakan platform appsmasterbuilder.com.

Saya menggalakkan lebih ramai anak muda menyertai program ini kerana kita mampu membina app tanpa perlu belajar tentang coding.

Saya telah berjaya. Saya harap lebih ramai yang mengambil peluang ini.

susilawati kasim

government servant - upm
kajang selangor