OUR USERS TESTIMONIALS

Webinar Untuk Mendalami Grafik Penyediaan Gambar

Webinar satu hari mendalami kaedah penyuntingan grafik secara langkah demi langkah untuk menghasilkan gambar menarik untuk kegunaan pembinaan apps. Meskipun kekadang terasa rumit, namun apabila dicuba dengan teliti, pendekatan Mr Rambo dengan pemantauan Madam Kartina, dapat juga membri pengalaman baru untuk menghasilkan gambar suntingan yang bermutu tinggi. Semuanya dari Webinar 1 Hari Master Apps Builder. Anda akan bermula dengan pembinaan apps tanpa koding, kemudian akan didedahkan dengan berbagai ilmu sampingan yang amat berguna untuk kerja-kerja online anda. Tidak rugi untuk menyertai kami. Jom.

Ahmad Azhar - Big Bro Screen

Pesuruhjaya Sumpah/Editor - Big Bro Screen Production
WANGSA MAJU

Apple IOS Publishing

Instructor guide and explain all the details from scratch until success publish it . 1st time joining for IOS publishing and I learnt a lot from this webinar. If I need to learnt myself I don’t know how long it will take to complete it not include if had issue during that process. So I encourage all to join this AMB as worth the money you spend and you can get back you money later on via ads in your apps etc.

saiful azwan

IT
Shah Alam

Apple App Publishing Testimony

Great Step by Step on Apple App Publishing, I really enjoyed it. Even though there are a lot of steps, i am able to follow it.

Adrian Tan

QS - BTG
Subang Jaya

Knowledgeable Trainer & Awesome Guru

Puan Kartina is an awesome guru in mobile apps. From the start I joined her class, she always determined to push students to be able to published the apps by the end of the training. Thanks Puan Kartina for sharing the knowledge and I am happy that she is the guru by example because she able to give more knowledge because she herself make apps herself. And thankful that I the students also happy to share their experiences in creating mobile apps and be in the class with these positive people give you good vibes to want create apps.

NOR HAFIDZAH BINTI MAT RAHIM

QA Tester
Shah Alam

TERBAEKKK LAA

Sangat tak sangka sy dapat buat apps.. dah bertahun mencari tapi xjumpa.. nak minta org lain buat mahal pula xmampu.. nak buat sendiri xpandai pula.. huhuhu..

join kelas webinar ni 2 hari ja pun xsangka sangat dah boleh buat apps sendiri.. syukur sangat ALHAMDULILLAH

semoga lebih ramai org kita join kelas sebegini.. banyak manfaat

ikhlas paksu saifulgpe
*nanti jangan lupa download apps saya tau.. cari ja paksusoft

SAIFUL SHAFFI

org lama - saifulgpe
Kajang

Penjana Professional Certificate mobile apps business

Interesting program. Madam teach step by step which make me easy to understand the flow of the platform.

Sabariah Binti Mohd saiful Rahim

WEBINAR TRAINING

Pertama kali sertai kelas membina aplikasi android. Rumusan kelas , sangat memuaskan, penerangan yang diberi jelas dan mudah difahami. Segala persoalan yang diajukan mendapat jawapan serta merta. Dapat menyiapkan aplikasi dalam masa dua hari. Berbaloi sertai kepada sesiapa yang ingin menambah ilmu pengetahuan dan juga pendapatan.

saiful azwan

IT
shah alam

Excellent Mobile App Builder Class by Pn Kartina !

Pn Kartina is a really good Mobile App Trainer and her platforms is really impressive. What ever mobile apps that you have in mind, most of the features is already there in the AMB platform. She teaches you from A – Z, until your app is ready to be published.

I would really recommend AMB to others as is it a really terrific mobile apps builder platforms those who interested in learning it, on top of all, Pn Kartina is really an excellent trainer. 🙂 Thanks You very much Pn Kartina!

Thanks,
Ezwan

Mohd Ezwan Bin Elias

Owner - Sufa Global Resources
Kelana Jaya

SECRET TIPS FOR EVERY WEBINAR

For every webinar i learned something new tips.
I enjoy to do more mobile apps using AMB server.

NIK AMALINA NIK ISMAIL

Manager - YaPEIM
Selangor

Berbaloi bayar..Perisian yg mahal,lagi mahal di luar.

Group support yang diberikan sangat mahal,dan jika anda komit untuk jana pendapatan dengan mobile apps developer,tak rugi untuk laburkan 2000 ringgit di sini,jika ianya mampu memberi pulangan 10x ganda. Sebab tak ramai programmer macam Puan Kartina yang sanggup luangkan masa mahal beliau untuk support kita buat apps.I feel it with another programmer.

Amy Ali

Fulltime Traders
Beranang,Selangor

Step by step publishing for Apple App

Ini adalah pertama kali saya menghadiri kelas ‘Step by Step Apple Publishing’.
Webinar ini melalui Zoom dan semua orang dapat belajar dari skrin masing-masing.
Dalam kalangan kami, terdapat beberapa orang yang telah paparkan App mereka itu dalam tempoh sehari sahaja.
Sesi yang penuh pengalaman…

Elvina Ong

Pengurus - SM Food Sdn Bhd
Kuala Lumpur

Travel apps

Sangat membantu di dalam membina app tanpa kod. Ianya juga sangat mudah. App yang dibina juga sangat menarik dan sangat membantu.

Saya cadangkan untuk semua anak muda untuk mula membina app tanpa kod dengan kos yang amat murah.

Susilawati Kasim

Government servant - UPM
Online

Get In Touch & Let's Make Something AWESOME TOGETHER